Atentie!!! Acceptam plata online cu carduri de vacanta
Hotel cu vedere la mare
Parcare gratuita pentru clienti
Restaurant cu mic dejun sau all inclusive
Hotel cu piscina si terasa
Loc de joaca exterior si interior gratuit

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții înainte de a utiliza acest site. Utilizarea acestui site confirmă faptul că ați acceptat în mod tacit termenii și condițiile afișate mai jos:

Toate paginile site-ului www.hotel-capitol.ro sunt proprietatea societății CAPITOL SA

Art.1. Condiții de utilizare

Informațiile și materialele utilizate în acest site sunt rezervate de către CAPITOL SA. Reproducerea oricărui text, imagine, material sau fișier din acest site în alte scopuri decât cele necomerciale fără acordul scris al CAPITOL SA, este interzisă, toate acestea fiind protejate prin prevederile legii drepturilor de autor.

Datele și informațiile prezentate pe site-ul www.hotel-capitol.ro au caracter informativ, CAPITOL SA rezervându-și dreptul de a modifica sau schimba atât conținutul, cât și structura site-lui în orice moment, fără o notificare în prealabil.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor părților implicate și pot fi schimbate sau modificate oricând la cererea acestora.

Art.2. Prelucrarea informației

Informația va fi prelucrată de către www.hotel-capitol.ro în conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 și 677/2001, putând fi folosită în scopuri asociate comercializarii serviciilor și produselor companiei, cum ar fi:

2.1. Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;

2.2. Oferirea de servicii către dumneavoastră;

2.3. Facturare;

2.4. Solutionarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor dumneavoastră;

2.5. Realizarea studiilor de piață și de marketing pentru serviciile CAPITOL SA.și ale companiilor asociate/parteneri;

2.6. Contactarea dumneavoastră (inclusiv prin poștă, e-mail, mesaje text sau telefon) în legătură cu oferte de servicii ale CAPITOL SA. și ale companiilor asociate/parteneri (excepție face cazul în care ne-ați adresat o cerere scrisă prin care solicitați să nu fiți contactați în acest sens);

2.7. Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Art.3. Dezvăluirea informației

CAPITOL SA. are dreptul să dezvăluie informațiile către:

3.1. Companiile asociate/parteneri, care pot folosi informația în aceleași scopuri ca și CAPITOL SA.;

3.2. Agențiilor de urmărire a creditelor care au dreptul de a face schimb de informații despre dumneavoastră cu alte organizații și care pot ține evidența persoanelor care au datorii.

3.3. Organelor abilitate ale statului

Art.4. Drepturile dumneavoastră

4.1. Cu privire la prelucrarea informației, vă aducem la cunoștință că aveți următoarele drepturi:

a) de a obține, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt prelucrate de către societatea noastră;

b) de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația dumneavoastra particulară, ca date care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. În caz de opoziție justificată, prelucrarea nu va mai viza datele în cauză;

c) de a vă opune, în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, in numele CAPITOL SA sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop;

d) de a înainta o plângere, către autoritatea de supraveghere în situația în care considerați că datele dumneavoastră nu au fost prelucrate conform legii;

4.2. Pentru situațiile prevăzute la lit.a), lit.b) și lit.c) ne veți înainta o cerere scrisă, datată și semnată. În cerere veți preciza dacă doriți ca informațiile să vă fie comunicate la o anumită adresa (chiar și de e-mail) sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure predarea numai personal.

4.3. CAPITOL SA vă va comunica masurile adoptate/informațiile solicitate în termen de 20 zile de la data primirii cererii.

Art.5. Legăturile spre alte site-uri

Legăturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a vă ajuta. Dacă utilizați aceste legături, veți părăsi site-ul www.hotel-capitol.ro. CAPITOL SA. nu a analizat aceste site-uri, nu controlează si nu este responsabil în nici un fel pentru aceste site-uri sau conținutul lor. Utilizarea lor se face pe proprie răspundere.

Art.6. Promoțiile

Toate promotiile sunt supuse disponibilității și inventarului. CAPITOL SA își rezervă dreptul de a schimba, modifica sau anula promoțiile în orice moment și fără a anunța în prealabil.

Art.7. Modalități de plată

7.1 Transfer bancar: clientul (user-ul) va primi prin intermediul e-mail-ului, contul și toate datele necesare realizării trasnferului bancar.

7.2 Plata online cu cardul

a) se pot efectua plăți online cu cardul personal sau al firmei;

b) cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele *Visa* (*Classic* și *Electron*) și MASTERCARD;

c) nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții;

d) pentru finalizarea oricărei tranzacții, trebuie furnizat:

- codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

- data de expirare;

- ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

7.3 Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră, indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

7.4 Societatea noastră nu solicită și/sau stochează în nici un fel detaliile referitoare la cardul dumneavoastră.

7.5 Procesarea datelor de card se face prin serverele securizate www.mobilPay.ro https://www.mobilpay.ro/public/

Art.8. Disclaimer

CAPITOL SA  nu garantează acuratețea și integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. CAPITOL SA ar putea face schimbari în materialele și serviciile din acest site, sau în produsele și preturile descrise, oricând fără un anunț în prealabil.

Art.9. PLATA SERVICIILOR REZERVATE

Toate rezervariile efectuate, sunt valabile doar daca este achitat avansul de 30% din valoarea totala a sejurului ales.

Art.10. RENUNTAREA LA REZERVARE

In privinta garantiei recuperarii sumelor platite pentru rezervarea serviciilor turistice trebuie sa va precizam urmatoarele :

1. In cazul in care sejurul comandat ferm este anulat voluntar, se va retine avansul de 30% cu titlu de daune.

2. In cazul in care sejurul comandat ferm este anulat pentru motive ce se situeaza in sfera fortei majore, avansul de 30% va fi restituit.

Pentru restituirea sumei solicitantul va trebui sa dovedeasca imprejurarea de forta majora cu acte de la autoritati publice si deasemenea sa ceara in scris acest lucru.

Suma se va restitui in contul indicat, in termen de maxim doua zile de la data la care atat cererea de restituire cat si actele doveditoare (in original) vor fi in posesia prestatorului.

Art.11. Notă finală

CAPITOL SA. poate schimba aceste condiții oricând prin modificarea acestui anunt.

Recomandăm vizitarea acestei pagini periodic, pentru a revedea aceste condiții.

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați aceste reguli în totalitate. Utilizarea în continuare a acestui site presupune că ați acceptat acești Termeni și Condiții.