Atentie!!! Acceptam plata online cu carduri de vacanta
Hotel cu vedere la mare
Parcare gratuita pentru clienti
Restaurant cu mic dejun sau all inclusive
Hotel cu piscina si terasa
Loc de joaca exterior si interior gratuit
Piscina Hotel Capitol Jupiter

Piscina Capitol (gratuit pentru clientii hotelului)

Piscina Capitol funcționează cu apă dulce și a trecut printr-o serie de modernizări, fiind dotată în acest moment cu instalații ultramoderne de filtrare.

Pe marginea ei vă veți putea relaxa în sezlonguri, iar personalul Terasei Capitol vă poate servi cu cele mai delicioase băuturi.


Sala de conferinta 100 locuri Hotel Capitol Jupiter

Sala de conferinte (capacitate 100 locuri)

Pentru o conferinta/eveniment/curs/training la mare va punem la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate maxima de 100 de locuri (videoproiector, flipchart, boxa blueetooth si microfon).


Loc de joaca pentru copii Hotel Capitol Jupiter

Kiddo Play (gratuit pentru clientii hotelului)

Dacă vreți să aveți copiii aproape, Complexul CAPITOL a amenjat în imediata apropiere a piscinei un loc de joacă pentru cei mici, astfel încât vă puteți relaxa știind copiii aproape, iar cei mici se vor simți de minune. *NOU! Am dotat locul de joaca cu un tobogan gomflabil de 10 m inaltime (acces gratuit pentru oaspeții noștri)


Xbox Inside Gratuit Hotel Capitol Jupiter

Xbox Inside (gratuit pentru clientii hotelului)

Nu am uitat nici de copiii cu o vârstă ceva mai ridicată. Pentru ei am amenajat o sală de jocuri unde se pot distra în compania consolelor Xbox. (acces gratuit pentru oaspeții noștri)


Restaurant Hotel Capitol Jupiter

Restaurant Capitol

Restaurantul Capitol are o bucătărie cu specific atât românesc cât și internațional. Cu ingrediente atent alese, mâncărurile pregătite de către bucătarii noștri vă vor oferi o experiență gastronomică deosebită, ce va satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Cu o capacitate de 400 locuri, puteți alege să experimentați bucătăria noastră atât pe terasă cât și în interior, într-o linie de rafinament și bun gust.

În cadrul evenimentelor business, se poate desfășura atât în interior cât și pe terasă, un coffee break relaxant, organizat până la cel mai mic detaliu de către personalul nostru. Restaurantul Capitol oferă și posibilitatea de a crea meniuri speciale pentru grupuri organizate, în funcție de natura evenimentului.

Bucătarii noștri se vor întrece în a oferi cele mai alese bucate, într-un meniu diversificat, ce va satisface și cele mai pretențioase cerințe.


Coffee Lounge Hotel Capitol Jupiter

Breezze Coffee, Tea & Lounge

Pentru o relaxare completă, vă puteți răsfăța într-un amplasament cu deschidere panoramică spre mare, în timp ce vă bucurați simțurile savurând ceaiuri și cafele cu arome delicate.


Internet Cafe Hotel Capitol Jupiter

Internet Cafe (gratuit pentru clientii hotelului)

Pentru cei care nu se pot despărți nici în vacanță de internet, avem pregătit pentru dumneavostră și un Internet Cafe. Puteți naviga în liniște pe internet, în timp ce savurați o cafea sau orice altă băutură.


Parcare Privata Hotel Capitol Jupiter

Parcare privată (gratuit pentru clientii hotelului)

Oaspeții noștri pot sta fără nici o grijă: parcarea noastră de 80 de locuri este gratuită, păzită și supravegheată video 24 din 24 ore..


Statie de incarcare destinata incarcarii normale cu energie electrica a autovehiculelor full electric sau Hybrid

Statie de incarcare masini electrice sau Hybrid

Statie de incarcare destinata incarcarii normale cu energie electrica a autovehiculelor full electric sau Hybrid

  • Plug-in in curent alternativ.
  • Priza type-2.
  • Statie de incarcare normala cu putere de 2 x 22Kw

Ai o nelămurire?

Află ce întrebări au pus și alți clienți? Consultă secțiunea ÎNTREBĂRI FRECVENTE.