Informare COVID-19

Stimati clienti,

In contextul declansarii epidemiei provocate de virusul COVID-19, o parte dintre turistii nostrii si-au manifetat ingrijorarea cu privire la evolutia evenimentelor si implicit cu privire la impactul pe care acestea il vor avea asupra vacantelor deja achitate ( partial sau integral ). Prioritatea noastra este siguranta dumneavoastra si protejarea intereselor fiecarui turist care a ales o vacanta in locatia noastra. Este evident ca este un moment dificil pentru noi toti, dar este la fel de clar ca doar impreuna putem sa-l depasim, gasind cele mai bune solutii adaptate si dozate in raport cu momentul in care ne aflam.

De aceea, venim cu rugamintea de a avea bunavointa de a mai astepta o perioada de timp (cel mai probabil pana vom un raspuns oficial din partea autoritatilor competente ), pentru a vedea cum evolueaza lucrurile. In cazul cel mai putin probabil in care situatia actuala se va agrava si se va impune instituirea carantinei in perioada de desfasurare a sejurului, in destinatia de desfasurare a acestuia sau in localitatea de domiciliu, sau instituirea de catre autoritati a unor restrictii care vor face imposibila desfasurarea sejurului, TOTI turistii vor putea reprograma sejurul intr-o alta perioada, sau, daca acest lucru nu este posibil, vor putea cere restituirea sumelor achitate pana in acel moment. In oricare dintre situatii, banii nu se vor pierde.

Vă mulțumim din nou pentru încrederea pe care o aveți în Hotelul Capitol *** - în perioadele bune și, cu atât mai mult, în aceste vremuri provocatoare!

Piscina Hotel Capitol Jupiter

Piscina Capitol (gratuit pentru clientii hotelului)

Piscina Capitol funcționează cu apă dulce și a trecut printr-o serie de modernizări, fiind dotată în acest moment cu instalații ultramoderne de filtrare.

Pe marginea ei vă veți putea relaxa în sezlonguri, iar personalul Terasei Capitol vă poate servi cu cele mai delicioase băuturi.


Gradinita pentru copii Hotel Capitol Jupiter

Grădinița Capitol (gratuit pentru clientii hotelului)

Știm că cei mici se plictisesc repede, acesta fiind motivul pentru care am înființat o grădiniță, unde cei mici se vor juca, vor dansa și vor cânta sub atenta supraveghere a personalului calificat, selecționat cu o deosebită grijă. Acest serviciu este gratuit pentru oaspeții noștri și astfel, atât dumneavostră cât și copiii veți petrece o vacanță de neuitat, pe malul mării.


Loc de joaca pentru copii Hotel Capitol Jupiter

Kiddo Play (gratuit pentru clientii hotelului)

Dacă vreți să aveți copiii aproape, Complexul CAPITOL a amenjat în imediata apropiere a piscinei un loc de joacă pentru cei mici, astfel încât vă puteți relaxa știind copiii aproape, iar cei mici se vor simți de minune. *NOU! Am dotat locul de joaca cu un tobogan gomflabil de 10 m inaltime (acces gratuit pentru oaspeții noștri)


Xbox Inside Gratuit Hotel Capitol Jupiter

Xbox Inside (gratuit pentru clientii hotelului)

Nu am uitat nici de copiii cu o vârstă ceva mai ridicată. Pentru ei am amenajat o sală de jocuri unde se pot distra în compania consolelor Xbox. (acces gratuit pentru oaspeții noștri)


Restaurant Hotel Capitol Jupiter

Restaurant Capitol

Restaurantul Capitol are o bucătărie cu specific atât românesc cât și internațional. Cu ingrediente atent alese, mâncărurile pregătite de către bucătarii noștri vă vor oferi o experiență gastronomică deosebită, ce va satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Cu o capacitate de 400 locuri, puteți alege să experimentați bucătăria noastră atât pe terasă cât și în interior, într-o linie de rafinament și bun gust.

În cadrul evenimentelor business, se poate desfășura atât în interior cât și pe terasă, un coffee break relaxant, organizat până la cel mai mic detaliu de către personalul nostru. Restaurantul Capitol oferă și posibilitatea de a crea meniuri speciale pentru grupuri organizate, în funcție de natura evenimentului.

Bucătarii noștri se vor întrece în a oferi cele mai alese bucate, într-un meniu diversificat, ce va satisface și cele mai pretențioase cerințe.


Coffee Lounge Hotel Capitol Jupiter

Breezze Coffee, Tea & Lounge

Pentru o relaxare completă, vă puteți răsfăța într-un amplasament cu deschidere panoramică spre mare, în timp ce vă bucurați simțurile savurând ceaiuri și cafele cu arome delicate.


Internet Cafe Hotel Capitol Jupiter

Internet Cafe (gratuit pentru clientii hotelului)

Pentru cei care nu se pot despărți nici în vacanță de internet, avem pregătit pentru dumneavostră și un Internet Cafe. Puteți naviga în liniște pe internet, în timp ce savurați o cafea sau orice altă băutură.


Parcare Privata Hotel Capitol Jupiter

Parcare privată (gratuit pentru clientii hotelului)

Oaspeții noștri pot sta fără nici o grijă: parcarea noastră de 80 de locuri este gratuită, păzită și supravegheată video 24 din 24 ore..

Ai o nelămurire?

Află ce întrebări au pus și alți clienți? Consultă secțiunea ÎNTREBĂRI FRECVENTE.