Informare COVID-19

Stimati clienti,

In contextul declansarii epidemiei provocate de virusul COVID-19, o parte dintre turistii nostrii si-au manifetat ingrijorarea cu privire la evolutia evenimentelor si implicit cu privire la impactul pe care acestea il vor avea asupra vacantelor deja achitate ( partial sau integral ). Prioritatea noastra este siguranta dumneavoastra si protejarea intereselor fiecarui turist care a ales o vacanta in locatia noastra. Este evident ca este un moment dificil pentru noi toti, dar este la fel de clar ca doar impreuna putem sa-l depasim, gasind cele mai bune solutii adaptate si dozate in raport cu momentul in care ne aflam.

De aceea, venim cu rugamintea de a avea bunavointa de a mai astepta o perioada de timp (cel mai probabil pana vom un raspuns oficial din partea autoritatilor competente ), pentru a vedea cum evolueaza lucrurile. In cazul cel mai putin probabil in care situatia actuala se va agrava si se va impune instituirea carantinei in perioada de desfasurare a sejurului, in destinatia de desfasurare a acestuia sau in localitatea de domiciliu, sau instituirea de catre autoritati a unor restrictii care vor face imposibila desfasurarea sejurului, TOTI turistii vor putea reprograma sejurul intr-o alta perioada, sau, daca acest lucru nu este posibil, vor putea cere restituirea sumelor achitate pana in acel moment. In oricare dintre situatii, banii nu se vor pierde.

Vă mulțumim din nou pentru încrederea pe care o aveți în Hotelul Capitol *** - în perioadele bune și, cu atât mai mult, în aceste vremuri provocatoare!

Formular depunere CV

Te rugam sa ne comunici numele tau
Te rugam sa ne comunici adresa ta de e-mail
Te rugam sa ne comunici numarul tau de telefon
Te rugam sa selectezi job-ul pe care doresti sa il ocupi
Te rugam sa atasezi CV-ul tau in format .doc, .docx sau .pdf
Va rugam sa verificati ca nu sunteti robot
Pentru a putea trimite cv-ul este obligatoriu să acceptați Termenii și condițiile
Pentru a putea trimite cv-ul este obligatoriu să acceptați Politica Cookie-uri
Pentru a putea trimite cv-ul este obligatoriu să acceptați Politica de confidentialitate