Informare COVID-19

Stimati clienti,

In contextul declansarii epidemiei provocate de virusul COVID-19, o parte dintre turistii nostrii si-au manifetat ingrijorarea cu privire la evolutia evenimentelor si implicit cu privire la impactul pe care acestea il vor avea asupra vacantelor deja achitate ( partial sau integral ). Prioritatea noastra este siguranta dumneavoastra si protejarea intereselor fiecarui turist care a ales o vacanta in locatia noastra. Este evident ca este un moment dificil pentru noi toti, dar este la fel de clar ca doar impreuna putem sa-l depasim, gasind cele mai bune solutii adaptate si dozate in raport cu momentul in care ne aflam.

De aceea, venim cu rugamintea de a avea bunavointa de a mai astepta o perioada de timp (cel mai probabil pana vom un raspuns oficial din partea autoritatilor competente ), pentru a vedea cum evolueaza lucrurile. In cazul cel mai putin probabil in care situatia actuala se va agrava si se va impune instituirea carantinei in perioada de desfasurare a sejurului, in destinatia de desfasurare a acestuia sau in localitatea de domiciliu, sau instituirea de catre autoritati a unor restrictii care vor face imposibila desfasurarea sejurului, TOTI turistii vor putea reprograma sejurul intr-o alta perioada, sau, daca acest lucru nu este posibil, vor putea cere restituirea sumelor achitate pana in acel moment. In oricare dintre situatii, banii nu se vor pierde.

Vă mulțumim din nou pentru încrederea pe care o aveți în Hotelul Capitol *** - în perioadele bune și, cu atât mai mult, în aceste vremuri provocatoare!

Totul la Complexul CAPITOL a fost gândit pentru a vă oferi o ședere cât mai confortabilă și o vacanță cât mai plăcută. Situat chiar pe malul mării, în Stațiunea Jupiter, o stațiune cu tradiție și în continuă dezvoltare, locația noastră este pregătită să se ridice la nivelul așteptărilor și mai ales să le depășească. Vederea către mare, personalul pregătit pentru a întâmpina cu promptitudine orice cerință, oportunitățile de distracție și relaxare, toate sunt special gândite pentru a vă oferi vacanța la care visați.

Hotelul nostru este ridicat pe faleză, plaja din dreptul hotelului fiind străjuită de un dig ce formează un golfuleț, perfect pentru a vă bucura de apa mării în siguranță. Hotelul nostru dispune de 208 camere duble, standard și superioare, restaurant, două baruri, două terase și pizzerie, piscină exterioară, săli de conferință.

Cei mici sunt cei mai de preț oaspeți, aceștia bucurându-se de un tratament special în cadrul Complexului CAPITOL. În timp ce dumneavoastră vă relaxați, personalul nostru atent selecționat se va juca, va dansa și va cânta împreună cu cei mici, în cadrul grădiniței și a zonei Kiddo Play, ambele situate în incinta complexului nostru.

Nici iubitorii de animale nu au fost uitați, Complexul CAPITOL permițând accesul cu animale de companie.

Complexul CAPITOL vă mai oferă:

  • - grădină de vară,
  • - internet Cafe,
  • - sală jocuri console,
  • - Wi-Fi gratuit
  • - șah, table, remy, cărți de joc
  • - parcare (în limita locurilor disponibile)
  • - școală de Scuba Diving

Dotări camere

Camerele duble standard sunt dotate cu televizor, minibar, baie cu duș, telefon, plasă țânțari la fereastră, balcon cu scaune, mobilier nou, aer condiționat, parchet, covorașe.

Camerele duble superioare sunt camere cu o suprafață mai mare, au fost reamenajate în 2013, atunci când au fost dotate cu mobilier nou, canapea extensibilă pentru două persoane și parchet nou. Aceste camere sunt recomandate familiilor cu doi copii mai mari de 14 ani, sau când camera este rezervată pentru trei adulți. Dotările sunt similare camerelor duble standard. Acestea nu au vedere spre mare.

Divertisment

Complexul CAPITOL vă mai propune o serie de activități pentru a petrece în timpul liber:

  • - animație pentru copii la locuriile de joacă, atât interior cât și exterior (jocuri interactive, dance party, face paiting, baloane)
  • - muzică live
  • - programe artistice