Atentie!!! Acceptam plata online cu carduri de vacanta
Hotel cu vedere la mare
Parcare gratuita pentru clienti
Restaurant cu mic dejun sau all inclusive
Hotel cu piscina si terasa
Loc de joaca exterior si interior gratuit

Totul la Complexul CAPITOL a fost gândit pentru a vă oferi o ședere cât mai confortabilă și o vacanță cât mai plăcută. Situat chiar pe malul mării, în Stațiunea Jupiter, o stațiune cu tradiție și în continuă dezvoltare, locația noastră este pregătită să se ridice la nivelul așteptărilor și mai ales să le depășească. Vederea către mare, personalul pregătit pentru a întâmpina cu promptitudine orice cerință, oportunitățile de distracție și relaxare, toate sunt special gândite pentru a vă oferi vacanța la care visați.

Hotelul nostru este ridicat pe faleză, plaja din dreptul hotelului fiind străjuită de un dig ce formează un golfuleț, perfect pentru a vă bucura de apa mării în siguranță. Hotelul nostru dispune de 208 camere duble, standard și superioare, restaurant, două baruri, două terase și pizzerie, piscină exterioară, săli de conferință.

Cei mici sunt cei mai de preț oaspeți, aceștia bucurându-se de un tratament special în cadrul Complexului CAPITOL. În timp ce dumneavoastră vă relaxați, personalul nostru atent selecționat se va juca, va dansa și va cânta împreună cu cei mici, în cadrul zonei Kiddo Play situata în incinta complexului nostru.

Nici iubitorii de animale nu au fost uitați, Complexul CAPITOL permițând accesul cu animale de companie.

Complexul CAPITOL vă mai oferă:

  • - grădină de vară,
  • - internet Cafe,
  • - sală jocuri console,
  • - Wi-Fi gratuit
  • - șah, table, remy, cărți de joc
  • - parcare (în limita locurilor disponibile)
  • - școală de Scuba Diving

Dotări camere

Camerele duble standard sunt dotate cu televizor, minibar, baie cu duș, telefon, plasă țânțari la fereastră, balcon cu scaune, mobilier nou, aer condiționat, parchet, covorașe.

Camerele duble superioare sunt camere cu o suprafață mai mare, au fost reamenajate în 2019, atunci când au fost dotate cu mobilier nou, canapea extensibilă pentru două persoane și parchet nou. Aceste camere sunt recomandate familiilor cu doi copii mai mari de 14 ani, sau când camera este rezervată pentru trei adulți. Dotările sunt similare camerelor duble standard. Acestea nu au vedere spre mare.

Divertisment

Complexul CAPITOL vă mai propune o serie de activități pentru a petrece în timpul liber:

  • - animație pentru copii la locuriile de joacă din exterior (jocuri interactive, dance party, face paiting, baloane)
  • - muzică live
  • - programe artistice