Informare COVID-19

Stimati clienti,

In contextul declansarii epidemiei provocate de virusul COVID-19, o parte dintre turistii nostrii si-au manifetat ingrijorarea cu privire la evolutia evenimentelor si implicit cu privire la impactul pe care acestea il vor avea asupra vacantelor deja achitate ( partial sau integral ). Prioritatea noastra este siguranta dumneavoastra si protejarea intereselor fiecarui turist care a ales o vacanta in locatia noastra. Este evident ca este un moment dificil pentru noi toti, dar este la fel de clar ca doar impreuna putem sa-l depasim, gasind cele mai bune solutii adaptate si dozate in raport cu momentul in care ne aflam.

De aceea, venim cu rugamintea de a avea bunavointa de a mai astepta o perioada de timp (cel mai probabil pana vom un raspuns oficial din partea autoritatilor competente ), pentru a vedea cum evolueaza lucrurile. In cazul cel mai putin probabil in care situatia actuala se va agrava si se va impune instituirea carantinei in perioada de desfasurare a sejurului, in destinatia de desfasurare a acestuia sau in localitatea de domiciliu, sau instituirea de catre autoritati a unor restrictii care vor face imposibila desfasurarea sejurului, TOTI turistii vor putea reprograma sejurul intr-o alta perioada, sau, daca acest lucru nu este posibil, vor putea cere restituirea sumelor achitate pana in acel moment. In oricare dintre situatii, banii nu se vor pierde.

Vă mulțumim din nou pentru încrederea pe care o aveți în Hotelul Capitol *** - în perioadele bune și, cu atât mai mult, în aceste vremuri provocatoare!

Dragi clienți ai Hotelului Capitol ***,

Vă mulțumim pentru loialitatea și încrederea în hotelul nostru în aceste momente incerte. Angajamentul și responsabilitatea noastră față de voi nu au fost niciodată mai puternice, deoarece ne confruntăm cu pandemia COVID-19.

Urmărim continuu circumstanțele determinate de criza provocata de proliferarea COVID-19. Întrucât COVID-19 afectează planurile de călătorie din întreaga lume, credem că clienții noștri merită o atenție sporită si tocmai de aceea ne pregatim locatia corespunzator pentru ridicarea gradului de siguranta a fiecaruia.

De la izbucnirea pandemiei, am revizuit cu echipa noastră procedurile si standardele de operare, astfel încât sa facem totul pentru securitatea vacantei dumneavoastră de vara si in perioada de sezon.

Echipa noastră a primit informații complete cu privire la măsurile esențiale de pregătire și prevenire si se lucreaza la un nou Regulament de Ordin Intern(neavand inca o procedura oficiala, totul este intr-o dinamica continuua) - cu protocoale si proceduri stricte pentru un sejur cat mai sigur. Acestea variază de la măsuri de igienă, inclusiv frecvența sporită de curățare și igienizare(mai ales a suprefeteor de contact), până la ghiduri privind modul de gestionare a cazurilor suspectate sau confirmate de COVID-19. Va putem asigura de faptul că înaintea deschiderii locatiei noastre vom dezinfecta , atât camerele, cat si spatiile publice, dar si partea de back-office (birouri, bucătării, spatii de depozitare etc.).Pentru purificarea aerului -ne gandim sa folosim neoane UV-C ,atomizoare cat si generatoare de ozon.

In spatiile publice veti găsi Informari si proceduri pe care trebuie sa le respectam cu totii(toate procedurile si informariile vor fi prezente si in camerele hotelului, pentru o mai buna informare si responsabilitate a fiecaruia dintre noi.), dispensere pentru dezinfectarea mâinilor, se vor monta porti sanitare , covoare de dezinfectare, neoane UV- pentru dezinfectarea spatiilor precum lifturile(in lifturi vor avea acces doar membrii aceleasi familii sau cate o singura persoana),sau marcaje pentru a pastra distanta corespunzatoare unul fata de calalat. In receptia hotelului se vor monta panouri de plexiglass pentru a evita contactul direct cu receptionerele,Permanent angajatii nostrii vor purta echipamente de protectie si vor pastra distantarea sociala.De asemenea angajajatii echipei noastre, stau in locatia proprie, tocmai pentru a evita contactul cu alte persoane in drumul din locatia nostra si locuinta proprie.De asemenea ei vor fi testati periodic pentru o mai buna siguranta, iar de fiecare data la intrarea in tura li se va lua temperatura.Lenjeria si prosoapele vor fi colectate in pungi individuale pentru fiecare camera.

In acest sens va putem spune ca vor fi reguli stricte si in zona de alimentatie - precum purtarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii- inclusiv de furnizorii nostrii, produsle primite vor fi desfacute intr-o zona tampon si dezinfectate inainte de a fi introduse in spatiile de depozitare, instalarea unor tavi cu dezinfectant la intrarea in depozitele de alimente, bauturi si diverse, accesul doar a persoanelor autorizate, pastrarea distantarii sociale intre angajati, măsuri de igienă, inclusiv frecvența sporită de curățare și igienizare(mai ales a suprafetelor de contact).

Totodată, va informam ca urmărim recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și tuturor autorităților relevante pentru cerințele specifice țării pentru a ne asigura că acțiunile pe care le luăm sunt cuprinzătoare și adecvate.

Securitatea dvs., precum și siguranța membrilor echipei noastre, sunt prioritatea noastră. Acțiunile noastre demonstrează un angajament ferm de a folosi resurse adecvate pentru a ajuta la menținerea unui mediu sănătos pentru clienții și membrii echipei noastre.

Vă asigurăm că toate echipele noastre fac tot posibilul pentru a vă oferi un nivel de servicii corect și un mediu sigur - înainte, în timpul și după șederea dvs. la noi.

Vă mulțumim din nou pentru încrederea pe care o aveți în Hotelul Capitol *** în perioadele bune și, cu atât mai mult, în aceste vremuri provocatoare!